Αρχική σελίδα ΕπικοινωνίαGr | En
Αιγαίαθλον Αιγαιαθλητές Αποστολή & στόχοι Έμβλημα Χορηγοί Δημοσιεύματα Photo Gallery

 

Χορηγοί

Χορηγοί

Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας (ΝΟΕ)

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας αναδιοργανώνεται, εγκαινιάζει νέες δραστηριότητες και αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή του στον Παραολυμπιακό αθλητισμό.

Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας είναι πλήρως προσβάσιμες σε αθλητές με αναπηρία. Εξάλλου, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος συνδιοργάνωσε και φιλοξένησε πρόσφατα την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας για άτομα με αναπηρία, η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2003.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας στήριξε την προσπάθεια των Αιγαιαθλητών και φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, σε ένα χώρο που συμβολικά, με τις εικόνες και τη διαμόρφωσή του, σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη του Αιγαίαθλου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας ακολούθησε τους Αιγαιαθλητές με σκάφη και πληρώματά του, και οι άνθρωποί του στάθηκαν δίπλα στους κολυμβητές με την εμπειρία και τις γνώσεις του.

 

GM Yachting

Ιδιαίτερα σημαντική για την υλοποίηση του εγχειρήματος είναι η χορηγία της εταιρίας GM Yachting, η οποία προσέφερε δυο ιστιοφόρα σκάφη 44 και 51 ποδιών, που συνόδευσαν και φιλοξένησαν τους Αιγαιαθλητές και τους συνοδούς τους. Η εταιρία κάλυψε τα έξοδα των σκαφών και, επιπλέον, προσέφερε τους έμπειρους καπετάνιους τους, η συμβολή των οποίων στάθηκε κρίσιμη για την επιτυχία του διάπλου.

Η συνεργασία των διοργανωτών του Αιγαίαθλου με την GM Yachting προσέφερε πολλές λύσεις σε τεχνικά θέματα και έδωσε στο εγχείρημα τον «ούριο άνεμο» που χρειαζόταν για να ξεκινήσει.

 

adidas

 

Η γνωστή εταιρία adidas και οι άνθρωποί της δέχθηκαν με ενθουσιασμό την ιδέα του Αιγαίαθλου και την πρόταση για συνεργασία. Η adidas πίστεψε στους ευγενείς σκοπούς της προσπάθειας και συμμετέχει ενεργά στη διάδοση του Αιγαίαθλου και των στόχων του, ενώ προσφέρει και τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τους Αιγαιαθλητές και τους συνοδούς τους.

Η adidas, εξάλλου, ήταν Επίσημος Υποστηρικτής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, καθώς και της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής ομάδας. Επίσης προμήθευσε τις στολές των εθελοντών και λαμπαδηδρόμων των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.