Αρχική σελίδα ΕπικοινωνίαGr | En
Αιγαίαθλον Αιγαιαθλητές Αποστολή & στόχοι Έμβλημα Χορηγοί Δημοσιεύματα Photo Gallery

 

''Αιγαίαθλον'' είναι το διακριτικό όνομα της μαραθώνιας κολυμβητικής σκυταλοδρομίας ανοιχτής θάλασσας, που διασχίζει το Αιγαίο πέλαγος.

Από τις 20 ως τις 25 Σεπτεμβρίου 2003, πέντε διεθνείς αθλητές με αναπηρία και δυο προπονητές - κολυμβητές, κολύμπησαν από το Σούνιο ως τη Μήλο, με ενδιάμεσους σταθμούς την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο και την Κίμωλο.

 

περισσότερα

 

Αποστολή & Στόχοι


Το «Αιγαίαθλον» έχει ως κύριο στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, μέσω των εκπροσώπων των ΜΜΕ για
τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα των αθλητών με αναπηρία.
Το «Αιγαίαθλον» πραγματοποιήθηκε ακριβώς ένα χρόνο πριν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (17 - 28 Σεπτεμβρίου 2004).

περισσότερα

Αιγαιαθλητές


Η ομάδα του «Αιγαιάθλου» αποτελείται από πέντε διεθνείς Παραολυμπιακούς αθλητές (με κινητική αναπηρία) και δυο προπονητές - κολυμβητές. Όλοι οι ''Αιγαιαθλητές'' είναι έμπειροι κολυμβητές και έχουν λάβει μέρος με επιτυχία σε πολλούς κολυμβητικούς μαραθώνιους ανοιχτής θάλασσας.

περισσότερα

Χορηγοί


Το Αιγαίαθλον υποστήριξαν εταιρίες και μεμονωμένοι άνθρωποι, που αγκάλιασαν το όραμα των αθλητών και στήριξαν ενεργά τους στόχους τους. Παράλληλα, πολλοί επαγγελματίες εργάστηκαν εθελοντικά για την επιτυχία του Αιγαιάθλου.

περισσότερα