Αρχική σελίδα ΕπικοινωνίαGr | En
Αιγαίαθλον Αιγαιαθλητές Αποστολή & στόχοι Έμβλημα Χορηγοί Δημοσιεύματα Photo Gallery

 

Αιγαίαθλον
Μια ιδέα γεννιέται
Σταθμοί του διάπλου
Στοιχεία & αριθμοί
Πρόσωπα του ''Αιγαιάθλου''
Εκδηλώσεις

Πρόσωπα του ''Αιγαιάθλου''

Εκτός από τους κολυμβητές είναι μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που εργάστηκαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος και την επίτευξη των σκοπών του ''Αιγαιάθλου''

Αντώνης Ρέλλας

Ο Αντώνης Ρέλλας είναι σκηνοθέτης και ανέλαβε την προβολή του Αιγαιάθλου στα ΜΜΕ. Πρόσφατα ο Αντώνης ολοκλήρωσε τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με τον τίτλο ''Αιγαίου Κύματα'', το οποίο βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2005.

Κατερίνα Δρακάκη

Η Κατερίνα είναι η δημιουργός της εικαστικής εικόνας του Αιγαίαθλου. Φιλοτέχνησε το σήμα του ''Αιγαιάθλου'' και ήταν υπεύθυνη για όλες τις συμπληρωματικές εικαστικές εφαρμογές. Η Κατερίνα είναι γραφίστρια και έχει συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα έργα, ανάμεσα στα οποία και στη δημιουργική ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μαρία Φωλά

Η Μαρία συνέβαλε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής τακτικής του Αιγαιάθλου, γράφοντας κείμενα, δελτία Τύπου κτλ. Η Μαρία είναι σύμβουλος επικοινωνίας.

Άρης Σταθάκης

Δημοσιογράφος και Αντιδήμαρχος Αθηναίων. Είναι περισσότερο γνωστός σαν ο πλέον ειδικός Δημοσιογράφος για θέματα αυτοκινήτου, αναπτύσσει όμως και έντονη κοινωνική δράση, άνθρωπος με ευαισθησία. Για τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά του θεωρήσαμε ότι είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζει με το προφίλ του Αιγαίαθλου και τις ανησυχίες μας. Όταν του μεταφέραμε τις σκέψεις μας και του προτείναμε να παρουσιάσει το εγχείρημα και τους συμμετέχοντες στη συνέντευξη Τύπου, προσφέρθηκε πολύ πρόθυμα να μας βοηθήσει, και ήταν ο άνθρωπος - κλειδί που συντόνισε τη συνέντευξη Τύπου για το Αιγαίαθλον.

Αλεξάνδρα Κουκούτση

Η Αλεξάνδρα, η γιατρός της ομάδας, ακολούθησε τους Αιγαιθλητές στο εγχείρημά τους, προσφέροντας ανακούφιση από την επίπονη προσπάθεια και τη βεβαιότητα πως, αν κάτι συνέβαινε, θα ήταν εκεί να τους βοηθήσει.

ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ (Λ.Ε.Κ)

Λ.Ε.Κ προσέφερε 4 μέλη της ως συνοδούς στο εγχείρημα. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επιστημονική τους κατάρτιση εκτός από το υψηλό τους φρόνημα. Πραγματικά άνθρωποι ευχάριστοι και απλοί, έκαναν τους αθλητές να αισθάνονται ασφάλεια και άνεση.